lørdag den 26. april 2014

Pinnochiokugler in or out?



Jeg går for tiden og er lidt frustreret over mit Hay Pinocchio tæppe. Jeg synes egentlig ikke det passer ind i farver mere, men vil ikke udelukke at det kunne blive rigtig fint hvis vi flyttede på et tidspunkt og fik mere plads. Men vil det så stadig være en ting man gerne ville have? Eller vil det være bedre at sælge det?


Hvad synes i?

4 kommentarer:

  1. Vi har et fra Hay i multi i stuen og så har Emma et fra Ruggit på hendes værelse.. Jeg har tænkt samme tanker som dig.. På Emmas værelse er det så fint for der giver tæppet liv (hendes værelse er i birk, grå, hvid og sart rosa).. Men er virkelig i tvivl i stuen! Jeg synes egentlig ikke det hay vi har er særlig pænt længere. Det bærer nok præg af at vi har et barn på to år - men kan man rense det med garanti for at det grå laf forsvinder?
    Jeg vil sige - gem det væk i en periode, og så finder du ud af om det er et tæppe du vil bruge/savne,,

    SvarSlet
    Svar
    1. Ihhh, tusind tak for input. Jeg tror umiddelbart også det bliver svært at få renset filt. Dog er jeg helt enig i at det er perfekt til børneværelser med alle farverne.

      Jeg har haft gemt mit væk i et stykke tid, og så kom det egentlig ud igen. Jeg er virkelig i tvivl for det vil også være en skam at sælge billigt, hvis man fortryder.... Men ja, forventer nok at tiden giver mig svaret :)

      Slet
  2. Jeg har også et multi i stuen, som jeg har elsket høj.. Men er også i tvivl om det stadig passer ind. Jeg overvejer dog ikke at sælge, nærmere at gemme det væk og hive det frem igen, når vi har mere plads til et børneværelse eller andet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, præcis. Men synes også det er en skam hvis det bare ligger og mister værdi og jeg alligevel kommer frem til samme konklusion. Håber lidt at jeg måske finder et lækkert alternativ til der hvor det ligger nu, så det giver sig selv :) Og tusind tak for input!

      Slet